KJØPSVILKÅR

Her kan du lese om leveringsbetingelser og rettigheter.

Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt valgfritt eksklusiv eller inklusiv moms. Dette reguleres øverst på siden. I handlevognen vises totalprisen inklusiv alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. 
Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte. 
Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.

Angrerett – åpent kjøp

Angrefristen er på 14 dager. 
I tilbakemelding til oss må det framkomme tydelig at dere ønsker å benytte angreretten. Dere kan da velge å få pengene tilbake, med fratrekk av leveringskostnader, eller bytte i annen vare.

Angrefristen gjelder ikke hvis:
Tjenesten er påbegynt i løpet av angrefristen med deres samtykke, 
Varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake, 
forseglingen på lyd- eller bildeopptak eller dataprogram er brutt. Som forsegling regnes også teknisk plombering. Batteripakker som er åpnet og brudt forsegling på, kan ikke returneres.

Når dere benytter angreretten er dere:
Ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Dere kan ikke bruke varen, men naturligvis kan dere undersøke den forsiktig. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av dere, frafaller angreretten.

Garantier

De fleste produkter har en garantitid på 2 år ved profesjonell bruk. Avvik fra dette kan være produkter som har en ekstrem hard bruk, og som ikke forventes å vare så lenge. Opplysninger om dette får ved henvendelse til oss før kjøp.

Leveranser

Leveransetid

Leveransetid oppgis i handlekurven under respektive fraktmetoder. Hvis en vare har avvikende leveransetid, oppgis det ved den respektive varen.

Pakker som ikke hentes

Hvis dere velger pakke til postkontor som fraktmetode vil varen ligge på deres lokale postkontor i opptil 2 uker. Varer som ikke hentes innen denne fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 150,-

Returer

Returfrakt bekostes av kjøper med mindre varen er defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til dere.

Når dere benytter angreretten må dere, hvis det gjelder en vare, sende eller levere den tilbake til oss.

Tilbakebetalingsplikt: 
Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen, eller hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at dere ønsker å benytte angreretten. Dere må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

20.01.2014 12:42